VISIE  
Top Security 143 – juli 2017

Dynamische securityplanning volgens gezond boerenverstand

Elke security manager krijgt ermee te kampen, de sectorgebonden ‘Directives’ die, om concurrentieel te blijven, het best asap worden geïmplementeerd binnen de bedrijfsprocessen. Enkele voorbeelden hiervan – naast de ISO-kwaliteitsnormen en de wettelijke veiligheidsvereisten – zijn: de TAPA1-reglementering voor de opslagmagazijnen, de FSR²-bepalingen voor de logistiek, de ISPS³ Code voor de havenfaciliteiten, de AEO4-richtlijnen voor de internationale handel, de LME5-standaard voor de industriële metaalverhandeling en het INCERT6-label voor inbraakgevoelige bedrijven. En morgen komt er steevast een extra ‘spelregel’ uw richting uit… .

De volledige tekst van dit artikel is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registreer u GRATIS.

Met uw login en paswoord krijgt u meteen ook volledige toegang tot de andere websites van FCO Media, ook uw credits kan u op al deze websites gebruiken: Cool & Comfort, Aquarama, De Onderneming, Dimension, FM Magazine, Riorama, Maintenance Magazine en Techcare.


Nieuwe gebruiker

Na GRATIS registratie:

  • Leest u volledige artikels.
  • Krijgt u Top Security per post toegestuurd en kunt u het magazine ook online lezen of downloaden.
  • Ontvangt u gratis 5 credits, die u kunt inzetten om een event of opleiding aan de agenda toe te voegen of een vacature te publiceren.