topinintersec20years.jpg

SECTORNIEUWS 17/11/2017

Twintig jaar Intersec

Intersec, de vakbeurs voor beveiliging, veiligheid en brandbeveiliging, viert in januari 2018 twintig jaar buitengewoon succes wanneer de deuren in Dubai opnieuw opengaan.

Voor de twintigste verjaardag verwelkomen meer dan 1.300 exposanten uit 58 landen naar verwachting meer dan 31.000 bezoekers uit 128 landen die op zoek zijn naar de laatste nieuwe oplossingen. De beurs is opgedeeld in zeven zones rond Commerciële Veiligheid, Brand & Hulpdiensten, Veiligheid & Gezondheid, Binnenlandse Veiligheid & Politie, Perimeterbeveiliging & Fysieke Beveiliging, Cyberveiligheid en Smart Home & Gebouwautomatisering.

Intersec 2018 is tien procent gegroeid en vindt plaats op 60.000 m², verspreid over 13 hallen van het Dubai International Convention and Exhibition Centre. Nieuw zijn het Dronepaviljoen en de overdekte Dronezone en het paviljoen gewijd aan Draagbare Veiligheid waar geavanceerd textiel met head-updisplays, lichaamscamera’s en ingewerkte sensoren, communicatie via exoskeletten en nog veel meer voorgesteld zullen worden.

www.intersecexpo.com


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Top Security ontvangen per post en online lezen
  • 5 gratis credits, om een event, opleiding of vacature te publiceren
Registreer